Kolumne

Mislite da se muškarci zavode isključivo ženskim atributima? Varate se. Mnogi muškarci padaju upravo na prodoran pogled. Međutim, složićete se da je mnogo lakše zavoditi providnom majicom nego očima. Za one malo upornije devojke evo nekoliko saveta.

0100

Budite zavodnica i dama u isto vreme. Ako muškarca uspete da zavedete pogledom u masi, na dobrom ste putu da vas gleda i ubuduće... Kako? Pa lako. Za početak, ako su oči vaš glavni adut na licu, istaknite ih. U današnje vreme, to je bar lako. Devojke to dobro znaju. Gledajte ga krajičkom oka. Sigurno ste odgledali barem jedan film u kom glumica zavodi muškarca za šankom! Pokušajte da je oponašate, biće vam ako ništa drugo, onda zabavno!

beograd-nocu-1

Ovo je recimo odličan primer zavodničkog, damskog pogleda. Dakle, blago se nasmešite i s vremena na vreme pogledajte u pravcu dečka koji vas je zainteresovao. Dok nazdravljate sa drugaricama, takođe se smejte, ali pre nego što čašu primaknete usnama, "bacite oko " na vašu metu. To može biti veoma primamljivo. U koliko nije došlo do upoznavanja, zaintrigirajte ga pri samom odlasku. ljubicasta

Stigli ste do vrata? O.K. Ništa vas ne košta da se okrenete i još jednom uputite jasan signal.

Drage dame, u koliko ste tip žene koji ne osvaja dekolteom, nemojte očajavati ako ovaj trik ne upali iz prve. Verovatno ste izabrali pogrešnu osobu... Onu koju će ipa pre osvojiti providna bluza. To sigurno nije vaš izbor.

beogradnocu.com