Kolumne

Verovali ili ne, najlepše devojke koje viđate u klubovima uglavnom su same, tačnije, nisu u emotivnoj vezi. Pustite prazne priče da ona ima nekog frajera koji joj plaća skupe provode i živi u inostranstvu ili je oženjen. To su izgovori onih koji nemaju petlju da priđu devojci koja izgleda kao bomba! Dopada vam se? Pa hajde budite hrabri!

freestyler devojke3

Kao što rekosmo, zanemarite prazne priče. Setite se čuvene serije "Mućke", i njihove rečenice:"Ko ne reskira taj ne profitira". A potom se setite kako se serija završila. No, šalu na stranu, budite samouvereni. Ovakvim devojkama uglavnom prilaze frajeri koji važe za najveće face u gradu. Verovali ili ne, mnogim devojkama je to dozlogrdilo, pa će pre pasti na pažnju i šmekerski nastup.

kafana-stara-pesma-devojke

Ako ona izgleda kao avion, to ne znači da treba da se nadovežete pričom o kamionima...Znate ono...Avioni, kamioni. Tih priča su se naslušale. Izbegavajte fraze. Budite iskreni. Ako vam je bila frka da joj priđete, recite joj to. Sigurno će se više oduševiti nego da joj kažete da imate privatnu firmu u Crnoj Gori. Ne budite rob predrasuda!

shake devojkee

Pohvalite je, ali ne tako što ćete joj reći da ima dobre noge ili lepe usne. "Uhvatite" se za neki detalj na njoj. Recimo, pohvalite joj zanimljiv privezak na lančiću. Nije ga romantični Balašević tek tako pomenuo u pesmi, verujte. Nemojte biti folirant. Ako ste pivopija, naručite pivo, iako ona možda pije neki super koktel. Ako zađete u dublju komunikaciju, budite iskreni. Imate 35 godina živite sa roditeljima? Pa šta! Ako će je to odbiti onda to i nije devojka za vas.... Ne zaboravite da su mnoge slavne žene za partnera izabrale upravo one koji to nisu. Nisu slavni. Setite se svetske zvezde Madone i njenog izbora. Samopouzdanje je bilo i ostalo ključ uspeha.

 

beogradnocu.com