Kolumne

Da se razumemo, odmah na početku. Hostese su atraktivne lepe devojke koje imaju gomilu udvarača. Svako veče upoznaju bar nekoliko desetina momaka, od kojih neki na kraju izuste čuvenu rečenicu "Može li broj telefona"?  Smešno zvuči, ali i one su žene od krvi i mesa, i vrlo je moguće da će joj se neko dopasti te će razmeniti brojeve.  No kako da taj "neko" budete baš vi?

0100

Za početak, nemojte nasrtati na devojke čiji posao zahteva da budu ljubazne i kulturne. Hajde da odmah izbacimo to čuveno pitanje "Može li broj"? U istu kategoriju pitanja spada i "Kako tako lepa devojka da nema dečka"? Uh, od toga se ježe mnoge devojke. Hostese su za početak svesne svog izgeda. Nemojte im deliti komplimente, jer se time nećete istaći. Provedite vreme u kafani onako kako ste namerili, uživajte sa svojim prijateljima, ali s vremena na vreme, osvrnite se i dajte bar neki signal da vam se dopada. Slanje pića i ruža su već provaljene fore. Manite se stereotipa.

stara-pesma-hostese

Duhovite ljude vole svi, zato se potrudite. Zamolite vašu omiljenu hostesu za jedan selfi, ali nemojte izostaviti i njene koleginice. Njoj dajte na važnosti tako što ćete stati tik uz nju. Po načinu na koji vas je zaglila dok se slikate, ako imate iole iskustva, shvatićete da li je privlačite kao muškarac.

stara pesma kafana hostese

Kao što rekosmo u tekstu, nemojte celo veče provesti tako što ćete pogledom tražiti vašu lepoticu. Nastavite sa uživanjem. Pri odlasku kući budite malo lukavi. Ali samo malo. Recite joj da ste u gužvi izgubili važnu vizit kartu, te je zamolite, da, u koliko je pronađe, bude ljubazna i javi vam. Kako? Tako što ćete joj ostaviti svoj broj telefona. Vizit karta ne postoji, ona je sigurno neće naći, ali ako ste joj se dopali, možda će iskoristiti vaš broj telefona. SMS poruka  u kojoj vam javlja "tužnu" vest da kartica nije pronađena, može imati dvojako značenje. Da je kulturna i odgovorna ali i da joj se dopadate. U koliko nastavi konverzaciju, valjda vam naša pomoć više ne treba. Zapravo, možda će i zatrebati, da rezervišete mesto u kafani ili klubu u kom radi. Nek vam je sa srećom. Mi smo dali jedan simpatičan primer, a vi se potrudite da budete kreativniji od nas!

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

beogradnocu.com