vesti

Evo kako da se obogatite za jedno veče sasvim.

U klubu Hill se uvek traži mesto više, što nije za čudo, jer se ovde poznate ličnosti vrlo rado provode. Tako je i bilo i sinoć, u ovom fantastičnom klubu uz Aleksandru Marjanović i Fantastic Bend uživao kompozitor i aranžer Marko Kon.

klub Hill

 Fotografisano u Klub Hill

Marko Kon je pored bogate biografije u koju je upisana saradnja sa mnogim estradnim ličnosti, pa i učešće na Evroviziji svakako poznat i po specifičnoj frizuri koja daje neki svoj originalan pečat celokupnom dojmu o ovom kreativnom i taletovanom čoveku.

Malo je poznato da je Marko Kon ustvari studirao je matematiku i elektroniku, a ipak se pronašao u muzičkim vodama u kojima veoma uspešno pliva. Ovaj višestruko nadareni umetnik, koji je završio i srednju muzičku školu ume da svira pet instrumenata i to klarinet, saksofon, gitaru, bas gitaru i bubnjeve.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

U klubu Hill je sinoć bilo uzavrelo i savršeno, na licima svim gostiju se ocrtavalo zadovoljstvo i atmosfera je bila na najvišem nivou bukvalno do poslednje pesme. Klub Hill je uvek odličan odabir kada krenete u provod bilo da ste u društvu prijatelja ili voljene osobe, klub Hill će vam uvek ponuditi sve što je neophodno da se osećate savršeno i da doživite provod u kakvom do sada niste imali prilike da uživate.

Klub Hill je fantastično mesto najboljeg provoda gde ćete doživeti Beograd noću na jedan svetski klupski način koji je potpuno moderan i urban i namenjen gostima koji vole taj mondenski i gradski duh. Klub Hill je osmišljen kao vrhuska mašinerija zabave, koji na jedan profesionalan i elegantan način donosi duh najposećenijih svetski žurki za sve svoje drage goste.

klub Hill

 Fotografisano u Klub Hill

Večeras vas u klubu Hill čekaju Daria Stanojević, Aleksa Radenković i Milenium Band što garantuje najbolji provod, nemojte to propustiti.

Doživite najbolji provod u klubu Hill, koji najviše hvale poznati. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. U klub Hill i mi svraćamo redovno, nadamo se da ćemo večeras i vas sresti tamo, da svojim najboljim momentima iz noćnog života ulepšate našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com