Kolumne

Ugledali ste  zgodnog frajera ili devojku, ali ste saznali da oni ne govore ni engleski, a ni srpski jezik? Nemački, ruski? Ne...U koliko želite da postignete "nešto više" to može biti velika barijera. No, nemojte odustajati u samom startu, evo nekoliko načina kako da se dobro provedete sa nekim, a da ne izgovorite ni jednu jedinu reč. Zvuči nemoguće? Samo zvuči!

black

Početak komunikacije ostvarite pogledom. Zaintrigirajte vašu simpatiju tako što ćete gledati direktno u nju. Nasmešite se, a onda nastavite da komunicirate sa svojim drušvom. Ako vam se pogledi ponovo sretnu, već ste na pola puta. Nazdravite iz daleka. Ne morate prilaziti i upoznavati se odmah. Ovaj lagani flert može biti vrlo interesantan.

bbbbbb

No, ako se flert pretvorio u direktan kontakt poslužite se modernim trikovima. Pošto ste oboje shvatili da ne možete komunicirati ni na jednom jeziku, komunicirajte simbolima. Svaki mobilni telefon poseduje mnoštvo aplikacija koje mogu da zamene reči. U koliko vam se neko dopada, pokažite mu to odgovarajućim stikerom. Verujemo da će vam biti uzvraćeno na isti način. Kada ste se sporazumeli, tačnije, jedno drugom dali do znanja da je dopadanje obostrano - đuskajte! Dok igrate sa nekim, možete proceniti da li vam rade leptirići u stomaku. Smejte se. Osmeh je uvek zdrav način komunikacije.

00000000

Ako varnice počnu da sevaju, i padne poljubac, moraćete malo više da se potrudite. Za početak koristite dobri stari google translate. Ako to ne pomogne, spremite se za privatne časove. Ili vi ili on. Za toliko ćete uspeti da se dogovorite.

Priča se priča...

 

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

beogradnocu.com