Kolumne

Volite piletinu? Ništa neobično. Mnogi je vole....Neki na žaru a neki...Ovako "živu". Šalu na stranu mnoge devojke danas više vole mlađe nego starije muškarce. Međutim, zbog predrasuda koje i dalje vladaju, nisu dovoljno sigurne u sebe kada treba da načine prvi korak. Evo nekoliko saveta kako da vam ova misija bude uspešna!

09

Ono što treba da znate jeste da mlađi muškarci potajno maštaju za starijim ženama. One su im oduvek bile nedostižne! Druga veoma važna karta na koju treba da igrate je vaše iskustvo, koje mlađem muškarcu sigurno nedostaje. Dakle, sve što ste naučile o muškarcima, primenite u situaciji kada želite da smuvate nešto mlađe.

anja 2

Nipošto nemojte kriti svoje godine. Muškarci ne vole laž a i neće se oduševiti u koliko naknadno saznaju da ste stariji od njega. Dakle na pitanje koje si godište, istresite informaciju kao iz rukava. No, moramo priznati da zavesti mlađeg muškarca  nije toliko teško. Teže je održati vezu. U koliko se zaljubite, morate biti veoma mudre!

drugarstvo

Nikako nemojte potencirati priču o razlici u godinama. Zapravo ponašajte se kao da ste u vezi sa svojim vršnjakom. Nemojte ga zvati "mali" jer to može da utiče negativno na njegov ego. I još jedan važan savet za kraj. U koliko ste finansijski stabilniji od vašeg mlađeg partnera, nemojte mu to pokazivati. Pustite da i on plati kafu, iako je možda student i nema dovoljno novca. Nemojte ga obasipati skupim poklonima. Tako ćete pre ličiti na kul tetku iz Nemačke nego na potencijalnu devojku.

beogradnocu.com