Kolumne

Psiholozi kažu da je flert sam po sebi zdrava ljudska potreba kojom uspostavljamo komunikaciju sa osobama suprotnog pola. Potreba za flertom je razumljiva jer utiče na naš ego, međutim... Često nam smeta u koliko naš partner to radi vrlo providno. U klubu je video zgodnu cicu, njoj se smeška a vas drži za ruku... Nije prijatno. Evo kako treba da se ponašate. aids

Nemojte ćutati. Ako osećaj nelagodnosti zadržite samo za sebe, vrlo brzo ćete pokazati znake ljubomore, zato odmah pitajte vašeg partnera o čemu je reč. Skratite sebi muke i njemu skrenite pažnju.

vino

Naročito povedite računa ako je vaš partner popio koju čašicu više. Sve što trezan misli pijan kaže, odnosno radi. Budite svesni činjenice da je vašem partneru potrebna potvrda njegove muškosti, zato se potrudite da mu tu potvrdu date vi, kako ne bi morao da je traži sa strane.

friends naslovna

Pohvalite ga. Recite mu ono što bi želeo da čuje i tako skrenite pažnju na sebe. Žene koje su prihvatile da budu u vezi sa muškarcima koji vole flert moraju biti strpljive i spremne na svaku vrstu kompromisa. Dakle ako vaš partner očijuka sa zgodnom devojkom, nemojte histerisati i praviti ljubomorne scene. Potrebno je svega par reči da njegov fokus usmerite ka sebi.

beogradnocu.com