Beograd, Klubovi, Najbolje kafane, Poznati, Splavovi, vesti

Poslednjih nekoliko godina, deca poznatih ličnosti sa domaće javne scene, gotovo su isto popularna kao i njihovi roditelji. Često ih možemo videti na naslovnim stranama. Međutim, čini se da najveću pažnju javnosti izazivaju kada se pojave u nekom od beogradskih klubova. Ovako se provode sin  Cece Ražnatović,Goce Božinovske,  Duleta Savića ali i ćerka Suzane Mančić i sve popularnija ćerka već pomenute Cece Ražnatović.

mirko_sijan

Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske, gotovo da ne može da ode u provod, a da ga sledećeg dana ne dočekaju novinski naslovi. Oni koji sa njim izlaze kažu da je sa Mirkom provod uvek zagarantovan. On je ljubitelj "IN" mesta u Beogradu, a najviše voli da se provodi na popularnim splavovima na savskom keju. Neretko ga možete sresti i u kafanama. Dobro, budimo iskreni i u klubovima. Pa kako onda da ne bude viđen?

vujadin-savic-river

Iako trenutno nije u Srbiji zbog fudbalskog angažmana, Vujadin Savić, taze oženjen jednom od najlepših srpkinja, Mirkom Vasiljević, često u provod ide bez nje. Uvek je u društvu lepih žena, a kao i mnogi fudbaleri i  Vujadin voli skupa mesta i ne libi se da za svoje društvo potroši pozamašnu količinu novca za veče. Blago njemu. Ima em lepu, tolerantnu ženu a po svemu sudeći i dobar angažman.

teodora-kunic

Sa druge strane taze verena ćerka popularne voditeljke, Suzane Mančić, Teodora Kunić, ne odvaja se od svog verenika (bogatog biznismena iz Beča, koji je skoro duplo stariji od nje). Lepu Teodoru gotovo da više ne možete sresti bez svoje jače polovine. Oni su svoju oazu za uživanje pronašli u restoranima koji se nalaze u Skadarliji. Razumljivo, zar ne?

freestyler

veljko-raznatovic-club-94-1

Veljko i Anastasija. Deca poznate folk dive Cece Ražnatović definitivno izazivaju najviše pažnje. Iako ne broje mnogo godina, oni već uveliko uživaju u čarima noćnog života prestonice. Nekada skupa, a u poslednje vreme možemo ih videti i razdvojene. Anastasija je i sama potvrdila da voli popularne kafane, pa je često možete sresti upravo tamo i to uglavnom u društvu drugarica i njenog frizera. Ni Veljkovo društvo ne razlikuje se mnogo od Anastasijinog. Gde god da se pojavi, oko njega je u najmanju ruku deset devojaka (ili na čelu ima bar deset otisaka od karmina). Jedina razlika je u tome što Veljko sa sobom ne vodi frizera. Logično. On posečuje sva popularna mesta u Beogradu, a konobari ga hvale kako ume da ostavi pozamašan bakšiš bilo da je u muškom ili ženskom društvu. Međutim, dok se oni provode roditelji ipak brinu, pa je i Ceca u par navrata izjavljivala kako ne može da zaspi dok se ne vrate kući. Dakle, deco, nemojte ostajati do kasno.

acapuclo3-1

beogradnocu.com