Kolumne

Nije istina da su samo muškarci ludi za ženskim atributima, tačnije zgodnom zadnjicom. Naime, devojke i te kako obraćaju pažnju na istu stvar kada su muškarci u pitanju. One koje gledaju isključivo fizički izgled i te kako će osim bicepsa baciti oko na "donji deo leđa" nekog frajera.

BRADA

Muškarci koji imaju bradu su jako popularni. To dokazuju i mnogi časopisi posvećeni jačem polu, te ćete i tamo moći da zapazite da su u trendu muškarci sa bradom. Tako je i u klubovima. Momci prate trendove, devojke prate momke i zasigurno možemo reći da je neobavezna brada (ona od tri dana) i te kako privlačna ženama.

BRADA 2Zapitajte se da li ste brižni? Ako ste u provod izašli sa drugaricom, obratite pažnju na to kako se ponašate prema njoj. Zašto? Zato što vas možda iz nekog ugla posmatra devojka vaših snova. Devojke vole džentlmene i muškarce koji imaju manire. Iako mnogi misle da su kavaljeri izašli iz mode, to nije tačno. Nisu i nikada neće. Isto je i sa damama. Dakle,  ukoliko ste pripadnik jačeg pola nemojte se obeshrabriti ako nemate bradu ili pak zgodnu zadnjicu. Neka u tom slučaju vaše kućno vaspitanje bude ono čime ćete osvojiti devojku. Naravno, pod uslovom da ste lepo vaspitani. Ovo su samo neke od stvari koje žene žele... A znate da je svaki spisak koji pravi žena podugačak...

beogradnocu.com