Kolumne

Devojačko veče treba da se pamti! Kao što mnogi muškarci čitavog  života prepričavaju dogodovštine sa momačke večeri. Ranije su se ovakve proslave organizovale mahom kod kuće. Međutim, mlade mlade su sve modernije pa svoje veče pred svadbu često organizuju u beogradskim klubovima.Ovo su neki od razloga.

devojacko vece

Devojke koje su bile u dugim vezama pa se odlučile da se udaju, uglavnom su provod sa drugaricama poslednjih meseci ili čak godina svele na minimum. Provod u dobrom klubu osvežiće joj sećanje na devojačke dane, i vratiti joj pozitivnu energiju koja je u glavnom potrošena na pripreme oko same svadbe.

devojacko vece 3

Veća je euforija. Ako devojačko veče slavite kod kuće, pre će se pretvoriti u sedeljku nego u žurku. Zapravo ako se odlučite za klub, kreće smišljanje originalnog stajlinga, ulepšavanja, što dodatno podstiče pozitivnu energiju.

devojacko v

Potencijalna mlada i njene drugarice obično privlače veliku pažnju u klubovima, upravo dobrim raspoloženjem i interesantnim stajlinzima. Ovo je idealna prilika da se i mlada oseća kao kraljica, ali i da neka njena slobodna drugarica upozna nekog zgodnog frajera. I, savet za kraj, u klubovima se možete opustiti maksimalno i niko vas neće gledati s nerazumevanjem. Pijte, smejte se, igrajte do mile volje...

beogradnocu.com