vesti

Evo zašto je najbolje na vrhu.

Klubu Hill je mesto dobrih vibracija, a sinoć je zasluga pripala Aleksandri Marjanović i Fantastic Bendu. Ovo je bio dovoljan izazov Relji Popoviću iz Elitnih Odreda da za najbolji izlazak odabere baš klub Hill.

klub Hill

 Fotografisano u Klub Hill

Relja Popović je od 2005. godine zajedno sa Vladimirom Matovićem u grupi Elitni Odredi. Pored muzike bavi se i glumom, 2009 godine je snimio svoj prvi film ''Ordinary People'', a zatim i film ''Parada'', 2011. godine. Elitni Odredi su zajedno sa Cvijom i VIP-om nastupali su kao predgrupa na koncertu 50 Cent-a kada je nastupao u Beogradu.

Klub Hill je sinoć bio odlično mesto za provod, svi koji su bili tamo istinski su uživali, a to se od kluba kakav je Hill i očekuje. Klub Hill je zaista svetskog kalibra u velikoj meri podseća na diskoteku i na podijumu za igru je zaista uvek vrelo.

klub Hill

 Fotografisano u Klub Hill

Reč je o klubu koji iza sebe ima ozbiljan i profesionalan menadžment koji brine da sve bude picikato i uvek je tako. Klub Hill je mesto na koje morate poći, ako do sada niste.

Od cena do muzičkog repertoara u klubu Hill se misli na sve, svaki gost je primljen sa posebnom pažnjom i brine sa da svima bude ugodno i lepo. Večeras vas u klubu Hill očekuje još bolji provod, jer nastupaju Daria Stanojević, Aleksa Radenković i Milenium Band, proverite zašto se klub Hill iskreno voli.

klub Hill

Fotografisano u Klub Hill

Klub Hill je pravo mesto za vaš najispunjeniji noćni život. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. I mi volimo da se "popnemo" do kluba Hill tamo naši fotoreporteri imaju najbolji pogled na najbolje provode u gradu, dokaz je naša galerija fotografija, vidimo se večeras.

 

beogradnocu.com