Kolumne, vesti

Evo zašto ste iritantni: Loše strane horoskopskih znakova.

Iako nikada za sebe ne biste rekli da ste iritantna osoba, sigurno imate neku karakteristiku koja nervira ljude oko vas. Pogledajte šta horoskop kaže o tome:

Ovan - Umeju da budu neodoljivi, ali ono što kod njih najviše iritira je to što su bahati i uvek misle da moraju da budu glavni u svemu. Uzrok je, verovatno, neki nedostatak. Često su egoisti koji misle samo na sebe.

Bik - Iako na prvi pogled deluje da ih nema, mane bika su sledeće - Oni su samozadovoljni i ćutljivi, dosadni i nimalo zanimljivi.

Blizanci - Kada nešto nije po njihovom oni su glavni ogovarači, izdajice i prevrtljivci sa dvostrukim standardima.

Rak - Iz njihove nežnosti može proizaći i dosta negativnog. Oni su posesivni i uvrede se ako im niste poželjeli dobro jutro u pravilnoj intonaciji!

Lav - Arogantni, uvek podcenjuju druge, puni velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima. Često jako nemarni.

Devica - Opsesivno-kompulsivni neurotici koji se stresa oslobađaju čisteći stan, slažući garderobu i kineski porcelan! Ako ste Devica onda najčešće iritirate ljude time što nikada niste zadovoljni.

Vaga -  Narcisodini šizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj! Često neodlučni što jako iritira.

Škorpija - Samosažaljevajući autodestruktivci koji svoju depresiju ne mogu da podnesu, pa moraju da je kanališu na svoju okolinu!

Strelac - Užasava sve redom svojim bezrazložnim entuzijazmom!

Jarac -  Reč "oprostiti" ne postoji u njihovom rečniku.

Vodolija -  Umeju da budu jako vulgarni i nepristojni perverznjaci.

Ribe - Vole da se bave se tuđim problemima, da drame i padaju u depresiju.

 

beogradnocu.com