Kolumne

Svima je poznato da mnogi koji nisu stanovnici naše zemlje u Beograd često dolaze kako bi osetili čari noćnog života. Mit o dobrom provodu proširio se ne samo na Evropu, već i na ostale kontinente...Evo zašto je to tako...

tanja crvena

Beograd važi za grad u kom žive i borave najlepše žene, što je u mnogim anketama pokazno kao tačno. To je i više nego dovoljan razlog da se neko iz, recimo, Danske, uputi baš u naš glavni grad.

Blaywatch - pice - 12

Beograd je poznat po odličnom ugostiteljstvu, ali ne samo po tome. Strancima su cene u klubovima vrlo prihvatljive u odnosu na njihovu zaradu, pa postoje slučajevi, gde neko plati avionsku kartu, provede vikend u Beogradu, dobro se provede, a da pri tom, ne oseti poveći manjak novca u novčaniku.... Verovali ili ne...

15304123_936237416513553_141849330503580360_o

Mi smo druželjubiv narod, slobodnog duha, pa je mnogim strancima to vrlo primamljivo. Zavisi iz koje zemlje dolaze, ali uglavnom u njihovim klubovima nećete moći da vidite salvete koje se rasipaju po klubu, niti devojke koje se, kada ih pogodi pesma penju na stolice, pa čak i stolove. Lako prihvatamo nove ljude, i važimo za narod koji brzo stupa u komunikaciju.

korcagin kafana 1

U Beogradu je uvek žurka. Ponedeljak, utorak, sreda, četvrtak, petak, subota, pa i nedelja. Kad god poželite možete izaći i uživati u dobroj muzici i piću. Što nije običaj u evropskim gradovima, gde se uglavnom izlazi samo vikendom. Stranci najviše od svega vole Skadarliju, Savamalu, Stari Grad i Zemun. I naravno, pored svega navedenog, Beograd ima bogatu istoriju, te oni koji ne osećaju mamurluk posle burnog noćnog provoda, mogu da saznaju nešto više o gradu koji je osnovan još u trećem veku pre nove ere.

beogradnocu.com