Ljubav, Seks, vesti, Žene, Život

Evo zbog čega varamo!

U novom istraživanju koje je sprovela jedna britanska stranica za upoznavanje partnera, učestvovalo je 667 solo muškaraca i žena koji su otkrili razloge zbog kojih su partnere i partnerke varali u prošlosti, prenosi tportal.hr.

Većina muškaraca, tačnije njih 55 posto, nije moglo da navede niti utvrdi tačan razlog zbog kog su varali - jednostavno su to učinili. Trećina žena u istraživanju dala je isti taj odgovor.

Naredni razlog zbog kojih su muškarci varali pokazao se kao jednostavna želja za seksom, i to je izjavilo 28 odsto muškaraca, nakon čega sledi dosada u vezi - 25 odsto, kao i zaljubljenost u drugog - 12 odsto. Kod žena se kao najčešći razlog varanju pokazala dosada u vezi, što je u istraživanju navelo 35 posto žena. Nakon toga sledi zaljubljivanje u drugu osobu - 27 posto, zatim jednostavna želja za iskustvom s nekim novim - 16 posto.

Kao najređi razlog za varanje, i kod muškaraca i kod žena, pokazala se osveta partneru - taj razlog je navelo samo 11 posto žena i sedam posto muškaraca.

Rezultati istog istraživanja su pokazali kako muškarci smatraju seksualnu prevaru gorom varijantom - 65 posto, a žene smatraju kako je emocionalna nevera najveća izdaja - 55 posto.

 

Tekst se ne odnosi na osobe sa fotografije.

beogradnocu.com