Razno, vesti

EXITOV kamp mesto na kom se ludo zabavlja ceo svet.

Novi Sad i Petrovaradinska tvrđava postali su svetska prestonica zabave! Najbolje  žurke, koje su neskromno okupile ceo svet su nešto što svi poklonici dobrog zvuka i kvalitetnog provoda moraju iskusiti.  EXIT festival jedan od najposećenijih i najboljih u Evropi nudi zabavu koja je zaista nešto posebno iznad svega kvalitetno i primamljivo.

exit 1

Ono što vas na EXITU pored noćne ludnice očekuje, jesu dnevne žurke i nezaboravni provodi u kampu u kom možete čuti, pa skoro sve svetske jezike.

Kamp je besprekorno organizovan i sve je na izuzetno visokom nivou kako i dolikuje najpopularnijem festivalu u Evropi. EXITOV kamp je nešto zaista posebno, mesto na kom zabava dobija svoj pun smisao. Poklonici dobrih vibracija sa svih meridijana došli su u ovaj kamp da prisustvuju najboljem festivalu i žurkama o kojima se i posle završetka festivala mesecima priča.

exit kamp

Kamp je čist, sve je do detalja osmišljeno i uređeno da se može uživati i što je najvažnije provoditi. Zezanje je sastavni deo boravka u ovom kampu, Australijanci, Belgijanci, Holanđani i drugi obožavatelji najboljeg provoda zajedno uživaju u žurkama koji nudi samo EXIT festival.

Brend naše zemlje EXIT festival po večeri ugošćava oko 50 hiljada posetilaca koji u zavisnosti od svojih afiniteta biraju stage na kom se zabavljaju do sitnih sati.

EXIT KRAJ

Ukoliko budete redovno pratili naš portal beogradnocu.com, uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi žurki, festivala, koncerata i noćnog života Beograda.

 

beogradnocu.com