Beograd, Kod Glumca, Najave, Najbolje kafane, Nikola Bjelogrlić, Sanja Milenković, vesti

Ukoliko želite mesto vrhunskog provoda onda je ovog vikenda kafana Kod Glumca pravo mesto za vas! Zabava počinje u petak kada će se Sanja Milenković, Nikola Bjelogrlić i Nina Đumić pobrinuti da veče bude spektakularno i da nadmaši sva vaša očekivanja. U subotu nastavljamo vrhunski provod uz sjajnu muzičku ekipu inače poznatu po držanju atmosfere na najvišem nivou - za vas pevaju Ivana Milić & Boris Stjepanović. U nedelju vas čekaju Ćemo i Sonja Kocić koji će se postarati da provedete najlepsi Dan zaljubljenih ikada i da u sledeću nedelju udjete rasterećeni i veseli. Spremite se za vikend kvalitetne muzike i igranja do jutra, kvalitetno piće i pravo društvo koje vas čeka u ovoj kafani. Rezervišite Vaše mesto i vidimo se Kod Glumca!

glumac2

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

glumac3

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com