vesti

Farmeri se zabavljaju na Acapulcu.

Na popularnom splavu Acapulco, očekuje vas večeras kao i svako veče spektakularan provod. Uz fantastične promocije pića i odličan muzički program.  Uz promotivne cene Johnnie Walker-a i Smirnoff vodke žurka do jutra neće izostati, a vaše je samo da je ne propustite!

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Na popularnom prestoničkom splavu sinoć se uz fenomenalni Magla Bend zabavljao i poznati Farmer Lepi Mića. Miroslav Pržulj poznatiji kao Lepi Mića je pevač iz Bosne i Hercegovine koji iza sebe ima pet albuma.

Našoj javnosti poznatiji je kao učesnik petog serijala rijaliti šoua Farma. Sem muzičke karijere Lepi Mića proslavio se i medijskim prepucavanjem sa kolegom Šerifom Konjevićem. Ipak, nije imao problema sa svim kolegama, budući da je na njegovom albumu iz 2011. godine radio Milić Vukašinović. Manjak slave i popularnosti opravdao je time što su ga mediji kaznili zbog njegovog izraženog patriotizma, a Miću ste mogli da upoznate sinoć na splavu Acapulco gde se proveo izvanredno što i fotografije na vašem omiljenom portalu beogradnocu.com mogu da potvrde.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Večeras vas na splavu Acapulco čeka sjajna žurka, uz Marka Žujovića i Ivanu Bojanović koji će napraviti fenomenalnu atmosferu kao i uvek. Žujović je svakog petka odgovoran za nezaboravan provod na ovom splavu, a večeras će vam pevati samo hitove koje volite i želite da čujete! Pored toga, možete uživati u sjajnoj ceni od 8.280 dinara za flašu Johnnie Walkera i Smirnoff vodke uz koje dobijate i po tri Red Bulla i tri soka, Coca cole ili đusa. Očekujte pravi spektakl! Promocije vas očekuju svake večeri, kao i izvanredan muzički program.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Acapulco je mesto gde uživo možete da vidite svoje omiljene pevače i grupe, a vikendom nudi živi muzički program. U subotu, pevaće vam Aleksandra Petrović i Katarina Didanović, dok su nedeljom za dobar provod zaduženi Nemanja Staletović i Snežana Nešić.

Izvršite svoje rezervacije za splav Acapulco na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz najbolji pregled noćnog života prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com