vesti

Farmeri u sjajnom raspoloženju.

Naši dragi farmeri Džidža, Lepi Mića, Sara i Marjan Kamenović nezaboravan provod potražili su na splavu Acapulco. Ovi veseli farmeri, zabavljali su se  uz uvek najbolji repertoar na splavu Acapulco za koji su svakog petka zaduženi Marko Žujović i Ivana Bojanović.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Aleksandra Džidža Stojković, ćerka poznatog kompozitora Dragarana Stojkovića Bosanca publici se prvi put predstavila u takmičenju Zvezde Granda, gde smo svi bili svedoci njene fenomenalne energije i harizme. Snimila je i singl Bum, Bum, Bum koji je publika veoma lepo prihvatila.

Na Farmi 5, se veoma lepo pokazala, a publika ju je zapamtila i po simpatijama sa čuvenim pčelarem iz Kupinova Mikijem Đuričićem. Miroslav Pržulj poznatiji kao Lepi Mića ostaće zapamećen po svađama na Farmi 5, mnogi pre Farme nisu poznavali rad Lepog Miće koji iza sebe ima pet albuma, a album iz 2011. mu je radio Milić Vukašinović . Sa Farme je izbačen zbog govora mržnje.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Sara Trajanović se bavi modelingom, učestvovala je na raznim takmičenjima lepote. Na Farmi 5 ostaće zapamćena po nerazjašnjenom emotivnom odnosu sa bivšim mužem Goce Tržan Ivanom Marinkovićem, ali i po suzama koje je prolila za Andrijom Markovićem Akijem, sa kojim je nakon izlaska iz reality-ja izgladila odnose i sada se ne odvajaju uprkos tome što se Akijev otac ne slaže sa njegovim izborom.

Marjan Kamenović je televizijski voditelj, novinar i pevač. Poznat je po emisiji Skandalozno koju je vodio sa Oljom Crnogorac. Snimio je nekoliko dueta, između ostalog sa pevačicom Indy, Zoricom Marković, ali i starletom Stanijom Dobrojević. Bio je i učesnik reality-ja Farma.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Večeras na predivnom splavu Acapulco, nastupaju Aleksandar Petrović i Katarina Didanović, dobar provod je zagarantovan, naoštrite raspoloženje i pravac Acapulco.

Svi znamo i pamtimo provode na splavu Acapulco, rezervišite provode o kojima se toliko priča na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda i uvek svratimo na splav Acapulco.

 

beogradnocu.com