vesti

“Farmerima” Acapulco glavna stanica zabave.

Splav Acapulco je i sinoć dominirao kada je u pitanju noćni provod. I to gala - odličnom muzikom, i vrhunskim provodom koji su uveličali i učesnici petog serijala popularnog rijaliti šou-a “Farma”.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Ekipa beogradnocu.com srela je na splavu Acapulco Mikija Đuričića koji je u poslednje vreme prilično redovan na ovom beogradskom mestu za provod. U njegovom društvu našli su se i Aleksandra Džidža Stojković, koja je stekla popularnost kao učesnica muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, a pažnju je, osim pevanja, privukla i svojom karakterističnom frizurom.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Nema žurke na Acapulcu bez “Divljeg Kestena”, tako da se na ovom beogradskom splavu veselio i Igor Starović, zajedno sa Lepim Mićom i Čupom Kalačem.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Da je jedan od najboljih noćnih provoda na splavu Acapulco, govori i činjenica da su učesnici Farme 5 ovde više nego redovni. Upravo zbog odlične atmosfere, fenomenalne muzike i nezaboravnih svakodnevnih žurki. Domaćini i glavni krivci za dobro raspoloženje bili su Aleksandar Petrović i Katarina Didanović.

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

splav Acapulco

Fotografisano na Splav Acapulco

Večeras vas na Acapulcu očekuje uveliko poznati dvojac koji prosto “žari i pali” i koji će vas dići na noge – šarmantni Nemanja Staletović i Snežana Nešić. Zabava se nastavlja istim tempom – u četvrtak nastupa Magla bend, dok vas u petak čekaju Marko Žujović i Ivana Bojanović.

Rezervacije za sva dešavanja na splavu Acapulco možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Redovno nas pratite i prvi ćete saznati sve bitne informacije vezane za noćni život Beograda!

 

beogradnocu.com