Fensi Kafana, Najave, vesti

Fensi Kafana obara rekorde dobrog provoda.

Ako Vam je stalo do dobrog i veselog provoda, a niste raspoloženi za klasični splav, onda je Fensi Kafana prva na vašem spisku. Poznata kao jedna od prvih mega popularnih kafana, već dve godine ruši rekorde posećenosti.

Ni ove nedelje nisu izneverili i pripremili su pravi spektakl. U četvrtak 18. septembra provod će početi taktovima pesme „Kafana na Balkanu“, koju će za Vas otpevati Miloš Radovanović, Sanela i naravno, ko drugi do Balkan Bend.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Petak proslavite sa pevačem koji je, sem fenomenalnog glasa, pokazao i druge mnogobrojne talente u emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“- Željkom Šašićem i Balkan Bendom.

U subotu 20.septembra,pevajte uglas sa šarmantnom Sanelom i pravim boemom među pevačima, Nenadom Cvijetićem. Njegova pesma „Kafanska“ vrlo brzo je osvojila publiku, baš kao i sama Fensi Kafana.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju narednih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

 

beogradnocu.com