Fensi Kafana, vesti

Fensi Kafana otvara ponedeljak za nezaboravan provod.

Zbog velikog interesovanja, ove nedelje vaša Fensi Kafana otvara još jedan dan provoda – ponedeljak. Osoblje vaše omiljene kafane, potrudilo se da ostane dostojno sebe i pripremi još jedan fenomenalan program,zbog kog ćete uvek imati gde da odete i da da se dobro provedete prvim danom u nedelji.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

U Fensi Kafani ovog ponedeljka moći ćete da se provodite uz neverovatno veliki izbor pića – rakija, vina, piva, po pristupačnim cenama, a za vaš spektakularni provod pobrinuće se i jedan od najboljih beogradskih sastava – Katarina Živković, Sanela i Balkan Bend!
Uz fenomenalnu živu svirku, mnogo pozitive i dobrog raspoloženja očekujte noć za pamćenje!

Fensi Kafana poznata je po tome što, pored uvek dobre atmosfere, uvek izlazi u susret svojim gostima i trudi se da im noć protekne savršeno! Ko bude propustio provod uz ovaj sjajni ženski duo ovog ponedeljka, moći će da uživa u četvrtak uz fenomenalnu Jami, koja već mesecima unazad “puni” Fensi Kafanu i pravi veselje na svoj jedinstven način.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Petak je rezervisan za izvanrednu Miru Mirković i Fensi Bend, dok se subotom ori fantastičan glas Nenada Cvijetića i lepe Sanele. Kraj vašeg vikenda obeležiće neponovljivi Kosmajac i Andreana Čekić.

Osoblje kafane vam poručuje: “Svi ste dobrodošli... da zajedno igramo, plešemo, pevamo i pijemo!” Naša galerija fotografija svedoči o fascinantnom provodu u Fensi Kafani. Pogledajte i uverite se u najbolje kafanske noći u Beogradu.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Rezervacije za sva najavljena dešavanja možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite provod novim danom u nedelji u Fensi Kafani!

 

beogradnocu.com