Fensi Kafana, vesti

Fensi novogodišnji doček.

Maksimalno dobar provod uz fantastični i pažljivo birani repertoar, i sve to po veoma pristupačnoj ceni. Poznata kafana Fensi Kafana, koja je nesumnjivo sinonim dobrog provoda kada je u pitanju prestonica zabave, za novogodišnju noć prirpema vam veliki spektakl.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Za vaš najluđi provod u toku dočeka Nove 2014. pobrinuće se talentovana i iskusna pevačica Snežana Đurišić, koja je prepoznatljiva po svojim veoma posećenim klupskim nastupima, na kojima uvek napravi atmosferu za pamćenje. Sneža Đurišić učiniće da se provedete zaista nezaboravno i da vam poslednji trenuci ove godine budu nezaboravni, i to samo u Fensi Kafani.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Legendarna pevačica pevaće svoj veliki hit koji svi dobro znamo “Lepi moj”, da bi se zatim nizali ostali hitovi "Pričaj mi, pričaj", "Isplači se, otvori dušu", "Imena mi mog" i još mnogo drugih pesama koje će Đurišićeva otpevati profesionalno i kako samo to ona ume.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Inače, cene za Doček Nove godine u kafani Fensi Kafana kreću se od po samo 40 evra po osobi, a za sve detaljne informacije kontaktirajte vaš omiljeni portal beogradnocu.com.

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u Fensi Kafani, a to možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa. Vaš beogradnocu.com biće sa vama  i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com