Najave, vesti

Festival Najbolje od 90-ih : Dens groznica trese Balkan!!!

Nezapamćena euforija u zemljama regiona zbog festivala Najbolje od devedesetih. Ceo prostor bivše Jugoslavije uveliko bruji o dens spektaklu, a veliko interesovanje vlada i u Mađarskoj, Bugarskoj i Rumuniji, gde se prodaju karte za ovaj festival.

Ostalo je još samo mesec dana do najveće ovogodišnje žurke u Kombank areni, kada će pred Beograđanima, ali i gostima srpske prestonice nastupiti najpopularniji svetski izvođači dens muzike devedesetih godina kao što su 2 unlimited, Snap, Technotronic, Ace of Base, Snow, Culture Beat, C&C Music Factory i La Bouche.

Biće ovo ubedljivo najveće okupljanje zvezda iz ovog perioda na svetskom nivou, budući da sličan događaj nije organizovan nigde na planeti tokom proteklih godina. Bitna je i činjenica da se ništa slično neće više nikada ponoviti na nasim prostorima, jer u pitanju nisu aktuelni izvođači, a organizatorima festivala bile su potrebne dve godine da ih sve lociraju, a zatim i dogovore nastup sa njima. Na scenografiji i audio-video sadržajima i programu radi kreativni tim od nekoliko ljudi, a za sam događaj u areni će izmedju ostalog biti montirana najveća količina led ekrana i video tehnike koju je ova hala do sada videla. Nastupe svih izvođača ispratiće i plesne koreografije čija priprema je već uveliko u toku.

Budući da poklonici dens muzike najavljuju organizovane dolaske na festival iz Hrvatske, Bosne, Makedonije, ali i Slovenije i Crne Gore, već sada je izvesno da će se za ovaj događaj tražiti karta više. Kako navode organizatori, najveća potražnja vlada za pakete „5+1“ jer će ovo biti događaj koji će okupiti mnoga stara društva koja su odrastala devedesetih, a arena će to veče biti mesto okupljanja starih prijatelja.

Bilo kako bilo, jedno je sigurno, ovo je događaj koji se dugo priželjkivao u Beogradu i konačno se dešava, biće to tema o kojoj će se pričati kako do kraja ove, tako i naredih godina.

Cene karata su: Parter  1790 dinara, Fan Pit  2490 dinara, VIP tribina   2390 dinara, Nivo 200 (I kategorija)  2190 dinara, Nivo 200 (II kategorija)  1990 dinara, Parter 5+1   8950 dinara, Loža   9900 dinara.

Plaćanje ulaznica je moguće izvršiti u kešu i preko računa, bilo da se nalazite u Srbiji ili u inostranstvu. Na svakih kupljenih pet karata i više, beogradnocu.com vrši besplatnu dostavu na teritoriji Beograda. Moguće je lično preuzimanje karata u filijalama beogradnocu.com ili dostava post - ekpresom u Srbiji i inostranstvu.

Pozovite naš korisnički Call Centar 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online i rezervišite ulaznicu za senzacionalni Festival Najbolje od 90-ih u Areni.

 

beogradnocu.com