Najave, vesti

Pop zvezda Jelena Karleuša među glavnim je akterima promotivnog virala za predstojeći dens Festival Najbolje od 90-ih koji se u Kombank areni održava 11. oktobra.

Jelena Karleuša se ovim viralom na kratko vratila u period od pre dvadesetak godina. Iz njenog automobila odjekivale su pesme iz tog perioda, a na nekoliko metara od nje vitlalo se pištoljima, doduše plastičnim. Diva je tokom snimanja u novobeogradskim blokovima napravila pometnju, ali i zastoj, s obzirom da je zbog snimanja reklame na određeno vreme obustavljen saobraćaj.

Festival Najbolje od 90-ih

Ovaj viral je samo deo kampanje za veliki dens festival Najbolje od devedesetih koji se u areni održava 11. oktobra, a tokom kojeg će pred beogradskom publikom nastupiti 2 Unlimited, Snap, Technotronic, Ace of Base, Snow, Culture Beat, C&C Music Factory i La Bouche.

izvor: www.devedesete.com

Na predstojećem Festivalu Najbolje od 90-ih nastupiće velike zvezde poput 2 Unlimited, Snap, Technotronic, Ace of Base, Snow, Culture Beat, C&C Music Factory i La Bouche.

Cene karata su: Parter  1790 dinara, Fan Pit  2490 dinara, VIP tribina   2390 dinara, Nivo 200 (I kategorija)  2190 dinara, Nivo 200 (II kategorija)  1990 dinara, Parter 5+1   8950 dinara, Loža   9900 dinara.

Plaćanje ulaznica je moguće izvršiti u kešu i preko računa, bilo da se nalazite u Srbiji ili u inostranstvu. Na svakih kupljenih pet karata i više, beogradnocu.com vrši besplatnu dostavu na teritoriji Beograda. Moguće je lično preuzimanje karata u filijalama beogradnocu.com ili dostava post - ekpresom u Srbiji i inostranstvu.

Pozovite naš korisnički Call Centar 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online i rezervišite ulaznicu za senzacionalni Festival Najbolje od 90-ih u Areni.

 

beogradnocu.com