Poznati, vesti

Festival Najbolje od 90-ih okupio zavidan broj poznatih. Jedinstvenu priliku da čuju muziku svog odrastanja, mnogi poznati oberučke su prihvatili i iskoristili. Sama činjenica da su neki izvođači najavili svoj poslednji nastup u životu i to baš u Beogradu, na Festivalu Najbolje od 90-ih, bila je dovoljna da mnogi Beograđani pohrle do prodajnih mesta i obezbede sebi kartu.

Festival Najbolje od 90ih okupio zavidan broj poznatih.jpg1

Festival Najbolje od 90ih okupio zavidan broj poznatih.jpg4

Pred oko 10 hiljada obožavalaca, denseri su satima nizali stare i svima dobro poznate hitove, a po završetku nastupa Tehnotronika, koji je otvorio festival, ređali su se Ace of Base, La Bouche, Culture Beat, C&C Music Factory, 2Unlimited, Snap. Pred sam početak koncerta Cockta je otkupila poslednjih hiljadu karata i podelila ih fanovima putem radija, a pojedinim dobitnicima je omogućeno i da se fotografišu sa zvezdama večeri, prenosi Press Serbia.

Festival Najbolje od 90ih okupio zavidan broj poznatih.jpg3

Festival Najbolje od 90ih okupio zavidan broj poznatih.jpg6

Među publikom sreli smo gradonačelnika Beograda Sinišu Malog, decu naših estradnih diva-Viktora Živojinovića i Veljka i Anastasiju Ražnatović sa društvom i emotivnim partnerima. Od pevača tu je bila Tijana Dapčević sa prijateljem Borisom Trivanom, zatim Nigor i Knez sa lepšim polovinama, kao i Marko Bulat, koji je pomogao pevačici grupe Ace of Base da otpeva pesmu 'Ajde Jano, na oduševljenje publike u Kombank areni.

Festival Najbolje od 90ih okupio zavidan broj poznatih

Festival Najbolje od 90ih okupio zavidan broj poznatih.jpg8

Od glumaca sreli smo Viktora Savića i Vuka Kostića, kao i mnoge druge glumce, sportiste i pevače. Podršku svojim svetski poznatim kolegama pružili su i naši izvođači koji su žarili i palili scenom devedesetih godina prošlog veka. Tu su bili Husa i Beba iz grupe Beat Street, zatim Gagi Funky G, Natalija Trik FX, Baki B3, Slađa Delibašić sa suprugom Milanom.

Festival Najbolje od 90ih okupio zavidan broj poznatih.jpg9

Festival Najbolje od 90ih okupio zavidan broj poznatih.jpg7

Podsetimo da je ona bila u grupi Đogani Fantastiko, a videli smo i repera Wice-a koji je tvorac najpopularnijih hitova '90 - Gde si ti, Ti si taj, kao i mnogih drugih. Ko god je bio na Festivalu Najbolje od 90-ih, može da kaže da je prisustvovao stvaranju istorije.

Festival Najbolje od 90ih okupio zavidan broj poznatih.jpg5

Festival Najbolje od 90ih okupio zavidan broj poznatih.jpg10

 

beogradnocu.com