Najave, vesti

Nastavljamo sa predstavljanjem izvođača koji nastupaju na Festivalu Najbolje od 90-ih, 11. oktobra u Kombank Areni.

Koliko puta je svako od nas igrao uz pesme Mr. Vain, Anything ili Got To Get It? Reč je o grupi Culture Beat.

Priča o grupi Culture Beat je usko vezana za istoriju nemačkih plesnih podijuma. Već čitavih dvadeset godina grupa Culture Beat je globalno jedna od najcenjenijih predstavnika dance muzike. Njihov singl Mr. Vain je bio svetski hit 1993. godine, dospevši na prva mesta muzičkih top lista u, čak, trinaest zemalja - među kojima su i Nemačka, Velika Britanija i Holandija - i tako postao klasik plesne muzike. Podjednako uspešan je bio i njihov album Serenity koji je doneo singlove Got To Get It i Anything. Reč je o albumu koji mnogi muzički stručnjaci smatraju prekretnicom u istoriji dance muzike.

Culture Beat

Grupa Culture Beat je 1989. godine osnovao pokojni Torsten Fenslau - legendarni DJ frankfurtskog kluba Dorian Gray. Nakon njegove tragične smrti u saobraćajnoj nesreći krajem 1993. godine, njegov mlađi brat Frank je preuzeo Culture Beat i producirao album Inside Out (1995) - na kojem su se našli hit singlovi Inside Out i Crying In The Rain - kao i album Metamorphosis (1998) na kom se nalazi hit Rendez-Vous.

U saradnji sa svojom izdavačkom kućom Superstar Recordings, Frank i Jackie Sangster - frontmen Culture Beata poslednjih petnaest godina - objavili su nekoliko singlova uključujući i sjajni house hit Your Love iz 2008. godine. Oni trenutno vredno rade na novom albumu, a 11. oktobra u Kombank areni ćete biti u prilici da, uz najveće hitove Culture Beata, čujete i neke od budućih hitova!

Culture Beat

Na predstojećem Festivalu Najbolje od 90-ih nastupiće velike zvezde poput 2 Unlimited, Snap, Technotronic, Ace of Base, Snow, Culture Beat, C&C Music Factory i La Bouche.

Cene karata su: Parter  1790 dinara, Fan Pit  2490 dinara, VIP tribina   2390 dinara, Nivo 200 (I kategorija)  2190 dinara, Nivo 200 (II kategorija)  1990 dinara, Parter 5+1   8950 dinara, Loža   9900 dinara.

Plaćanje ulaznica je moguće izvršiti u kešu i preko računa, bilo da se nalazite u Srbiji ili u inostranstvu. Na svakih kupljenih pet karata i više, beogradnocu.com vrši besplatnu dostavu na teritoriji Beograda. Moguće je lično preuzimanje karata u filijalama beogradnocu.com ili dostava post - ekpresom u Srbiji i inostranstvu.

Pozovite naš korisnički Call Centar 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online i rezervišite ulaznicu za senzacionalni Festival Najbolje od 90-ih u Areni.

 

beogradnocu.com