Najave, vesti

Festival Najbolje od 90-ih: Spektakl svetskih razmera.

11. oktobra u Kombank Areni očekuje vas spektakl svetskih razmera. Naime, tada se održava Festival Najbolje od 90-ih, kada će nastupiti najpoznatija imena tog perioda. Svi ljubitelji kvalitetne muzike moći će da uživaju u mnogobrojnim hitovima sjajnih izvođača poput: 2 Unlimited, Snap, Technotronic, Ace of Base, Snow, Culture Beat, C&C Music Factory i La Bouche, a start koncerta je zakazan za 21h.

Još jedna zvezda se priključila pravljenju promo videa kao poziv za festival. U pitanju je šarmantna Jenny Berggren, glavni vokal Ace of Base.

Navala je velika, karata ima, ali još MALO, tako da požurite i obezbedite svoju na vreme! Ne propustite ovaj spektakl svetskih razmera.

Na Festivalu Najbolje od 90-ih, pred beogradskom publikom će nastupiti velike zvezde dance scene: 2 Unlimited, Snap, Technotronic, Ace of Base, Snow, Culture Beat, C&C Music Factory i La Bouche. Koncert počinje u 21h.

Ovo će biti ubedljivo najveći skup najpopularnijih izvođača dens muzike koji je dosada organizovan u Evropi, pa samim tim i najveći tematski događaj kada su u pitanju devedesete godine. Ovo je jedinstvena prilika da čujemo legendarne hitove uživo i vratimo se u period dens muzike, drečavih boja i specifičnog stila devedesetih, koji se vraća u modu, te nije stran ni mlađim generacijama. Kako je najavljeno, očekuje se spektakl svetskih razmera, koji nikako ne bi trebalo propustiti!

Cene karata su: Parter 1990 din., Fan Pit 2790 din., VIP tribina 2690 din., Nivo 200 (I kategorija) 2490 din., Nivo 200 (II kategorija) 2290 din., Parter 5+1 9950 din.

Plaćanje ulaznica je moguće izvršiti u kešu i preko računa, bilo da se nalazite u Srbiji ili u inostranstvu. Na svakih kupljenih pet karata i više, beogradnocu.com vrši besplatnu dostavu na teritoriji Beograda. Moguće je lično preuzimanje karata u filijalama beogradnocu.com ili dostava post - ekpresom u Srbiji i inostranstvu.

Pozovite naš korisnički Call Centar 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online i rezervišite ulaznicu za senzacionalni Festival Najbolje od 90-ih u Areni.

 

beogradnocu.com