vesti

Filip Mitrović sa gostima u kafani Balkanika.

U subotu, u popularnoj kafani Balkanika, koja se nalazi u samom centru grada, nastup će održati atraktivni pevač Filip Mitrović. Svojim šarmom i neosporivim talentom učiniće da vam subota bude noć za pamćenje.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Filip Mitrović je postao poznat široj javnosti nakon učešća u prvoj sezoni šou programa "Prvi glas Srbije", a sada ga znaju i po tome što gde god da nastupa dovede atmosferu do usijanja. Uz njegovu muziku moći ćete da provedete čitavu noć na nogama, i uvek tražiti makar još jednu pesmu za kraj. Pored Filipa Mitrovića i ostalih pogodnosti koje kafana Balkanika nudi, vašoj noći doprineće i specijalni gosti iznenađenja.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Podsećamo da je Balkanika moderna kafana, osmišljena je sa ciljem da se spoje moderno i tradicionalno i predstavlja prvo mesto u Beogradu ovog tipa. Mesto na kome su spojene prednosti i kvaliteti kluba sa prednostima i kvalitetima kafane. Klubski enterijer, a kafanske cene, predstavljaju pravi recept za uspeh, ali i za veliki broj redovnih gostiju, koji svoj dan ne mogu da zamisle bez kafane Balkanika.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Da ne biste propustili najbolji boemski provod ovog vikenda, rezervišite svoje mesto na vreme i obezbedite sebi i svojim prijateljima jedinstveni provod. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak.  U iščekivanju subote sa Filipom Mitrovićem, pogledajte našu galeriju.

 

beogradnocu.com