Poznati, Stefan Braun, vesti

Filip Panajotović uživa u lepim devojkama i koktelima.

Kao što je poznato fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja prestonička dešavanja. Pa je tako sinoć  budno oko našeg fotoreportera, ''uhvatilo'' manekena Filipa Panajotovića u popularnom klubu Stefan Braun.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Kao što možete videti na našim fotografijama, Filip je vidno uživao u vrhunskoj atmosferi koja vlada u klubu Stefan Braun. Po svemu sudeći, mladi maneken je definitivno preboleo starletu Staniju Dobrojević i posvetio maksimalno sebi i svojoj karijeri.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Naime, mladi farmer je dobio dve poslovne ponude u dalekoj Aziji, jednu u Pekingu i drugu u Šangaju. Spekuliše se da je odbio da ide u Peking, i odlučio se za Šangaj, jer će tamo u isto vreme biti atraktivna manekenka iz Rusije, sa kojom je Filip u intenzivnom kontaktu preko društvenih mreža.

Fotografijama vam prenosimo samo delić fenomenalne atmosfere koja se sinoć odvijala u popularnom klubu Stefan Braun. A zbog čega se poznati rado provode baš ovde, proverite sami.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ne zaboravite da pogledate i ostatak naše galerije najboljih prestoničkih deavanja.

 

beogradnocu.com