Klubovi, vesti

Slikano u Klub Filmski Grad

Filmski Grad, filmski provod.

Klub Filmski Grad, sama reč govori da je ovaj klub i restoran smešten u okruženje kao na filmu, bajkovito.

filmski grad

Klub Filmski Grad  je multifunkcionalno mesto jer služi za popodnevne ručkove, večernje izlaske, svadbe, proslave, a naročito je poznato po odličnom novogodišnjem provodu.

filmski grad

Dve velike bašte su zaštitni znak kluba Filmski Grad, a njihov arhaični izgled mami i starije i mlađe goste, sve one koji vole ovaj način opremanja ambijenta i atmosferu kojoj ovakav nameštaj doprinosi. Tokom celog dana služi se roštilj na ćumur koji je glavni adut ovog mesta. Dakle pored odlične nacionalne kuhinje, prelepe bašte koja se uskoro otvara i bajkovitog enterijera, Klub Filmski Grad nudi i odličan noćni provod. Mladima je ovaj klub naročito interesantan petkom kada peva Mladen Cvetanović Mlađa. Ovaj momak zaista raspaljuje atmosferu. Mlađa uživa u pesmi i to uživanje veoma lako prenosi na goste koji zaborave da su pobegli iz grada i gradske gužve, jednostavno svi zaborave na sve poslovne obaveze, proteklu radnu nedelju i potpuno se prepuste zabavi u prelepom ambijentu u sred šume na Košutnjaku. Vlasnik hitova "Ona me ne zove" i "Lepa al neverna" pored stasa, definitivno pleni i glasom što dokazuje i njegov angažman. Devojke su sve više zainteresovane za njega, ali i vlasnici klubova jer je ovaj momak postao apsolutni hit kada je reč o klupskom provodu. Za nekoliko minuta, već tokom prve pesme svi se veoma lepo zabavljaju, baš kao da provod traje satima.

Opuštena i vesela atmosfera neće međutim biti samo petkom jer će uskoro klub Filmski grad biti mesto koje će imati muziku uživo svako veče.

Ukoliko do sada niste bili u ovom klubu, definitivno je vreme da odete večeras jer je večeras petak veče, veče kada peva Mladen Cvetanović Mlađa.

Sajt beogradnocu.com prati najbolje klubove u Beogradu, najbolje pevače i razume se, najluđi provod u gradu, pa je zato odlučio da i vama otkrije tajne provoda van strogog centra grada. Uživajte u galeriji od prošlog petka, a mi vas očekujemo već večeras na još boljim fotografijama usred još bolje atmosfere. Vidimo se večeras u Filmskom gradu.

 

beogradnocu.com