Poznati, Stefan Braun, vesti

Finalista PGS Ivan Petrović otkrio: "Biram da ostanem sam".

Sinoć je klub Stefan Braun održao još jedno humanitarno veče i ugostio mnogobrojne poznate ličnosti. Vaš omiljeni portal vas i dalje obaveštava o provodu poznatih pa je tako i ove večeri ugledalo jednog poznatog pevača.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Mr Stefan Braun

Bivši takmičar i finalista “Prvog glasa Srbije”, Ivan Petrović, provodio se sinoć pod svetlima kluba Stefan Braun na 9.spratu. Naime, šarmantni pevač je itekako imao razloga za slavlje i uživanje, upravo zbog nove numere koju je predstavio i koja se zove “Biram da ostanem sam”. Ovo je njegova druga pesma po redu, a prvu je predstavio još prošle godine pod nazivom “Dobra za kraj”, koja je mešavina elektro i pop zvuka.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Mr Stefan Braun

Nova emotivna balada je pre par dana snimljena, pa je Ivan itekako mogao da odahne i prepusti se čarima ovog sjajnog kluba, nakon što je snimio i spot u crno – belom izdanju. Kako se Ivan provodio u Braunu i kakva je atmosfera vladala, pogledajte u našoj galeriji fotografija. Večeras vas u ovom klubu očekuje "Dizel Party" i muzika devedesetih.

klub Stefan Braun

 Fotografisano u Klub Mr Stefan Braun

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com