Najave, vesti

Foam fest ove godine ide na novi nivo – trajaće neprestano četiri dana i noći, a na tri stejdža na Adi Ciganliji (od kojih će jedan biti postavljen u samom jezeru) nastupiće više od 250 izvođača. Ako ranije i niste bili u fazonu partijanja u peni, evo zašto treba ponovo da razmislite o tome.

U odnosu na prethodna izdanja, Foam fest značajno širi svoju publiku, a u najavljenih 85 sati zabave staće mnogo različitih nastupa. Što se glavnog programa tiče, četvrtak je rezervisan za tehno (Ben Klock, Christian Varela, Dejan Milićević, Petar Dundov, Lea Dobričić...), petak za haus (Funkerman, Niki Belucci, Freemasons…), u subotu je “mashup” varijanta (Sonique, Da Hool, Stanton Warriors, Ankytrixx, Dave Floyd…), a u nedelju se spremite za EDM ludilo (Sick Individuals, Zap Me Strobe…).

Naravno, i ovo izdanje ima svoje zvezde. Popularna britanska pevačica Sonik (Sonique) prva je dama Foam festa, a ovom prilikom premijerno će izvesti novi singl, prvi posle četiri godine. No, pažnju bi mogla da joj ukrade atraktivna Mađarica Niki Beluči, koja je najavila specijalni erotski performans.

Verujem da će sve ono što što sam pripremila za Foam Fest biti toliko vrelo da ni hektolitri pene neće uspeti da rashlade prisutne – “skromna” je Niki.

Među hedlajnerima festivala su i čuveni Ben Klok, na čijem se gostovanju radi već godinu dana, Sick Individuals, koji očekuju burnu noć budući da su naručili 200 pakovanja kondoma, Funkerman, Freemasons, Da Hool…

Niste oduševljeni? Pa, pored Mejn stejdža, biće vam na raspolaganju još dve bine. „Happy People” stejdž okupiće 45 izvođača a muzički pravci koji će biti zastupljeni sva četiri dana su: Deep house, tech-house, techno, live act, kombinacija živih instumenata… Silent stage verovatno donosi najviše iznenađenja, pošto će se na njemu održati takmičenje mladih i neafirmisanih DJ-eva.

Prodaja ulaznica za Belgrade Foam Fest 2015 uveliko traje, a svoju kartu možete naručiti putem korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili rezervisati Online.

 

izvor: pressserbia.com

beogradnocu.com