Poznati, vesti

Folk zvezda Seka Aleksić proslavila je 34. rođendan gala žurkom u beogradskoj Vili Jelena. Slavlje povodom rođendana i izlaska novog albuma pod nazivom „Lek za spavanje„, i to u izdanju muzičke produkcije televizije Pink – City Records. Žurka za 300 zvanica počela je oko 20 časova, a Sekini prijatelji i kolege bukvalno su zatrpali cvetnim aranžmanima ulaz u vilu. Od supruga je dobila cipele, torbu, ali i turistički aranžman koji će iskorititi krajem leta.

bgnocu-69

Veliki izbor slanih i slatkih đakonija poznatog kuvara Saše Marinkovića  zadovojio je čak i najprobirljivije gurmane, a na meniju su se mogli naći posni, zatim specijaliteti od mesa, morski plodovi i brojna druga jela domaće i internacionalne kuhinje. Gostima i novinarima tokom večeri služeni su penušavci „Astoria“ koji su do sada točeni na holivudskim zabavama, a za Sekinu žurku iz Italije je uvezen ceo kontigent.

bgnocu-61

Nakon što su u vilu stigle  Mira Škorić, Dara Bubamara, pridružili su im se članovi Amadeus, Leksington i OK benda. Tina Ivanović, Saša Matić i Nemanja Stevanović došli su nešto kasnije, a svega nekoliko minuta posle, slavljenici su čestitali i Goca Tržan, Goga Sekulić, Boban Rajović, Marko Bulat, Tijana Dapčević, sestre Karić, Suzana Perić, kao i brojne druge poznate ličnosti. Slavljenica i njeni gosti pevali su do kasno u noć, a Seka je slavlje nastavila u intimnoj atmosferi.

bgnocu-56

bgnocu-24

bgnocu-14

Bijonse, Seka i srpska kraljica!

Penušavac i šampanjac Astoria koji su se tokom cele večeri točili na Sekinoj rođendanskoj žurki, dopremljeni su u vilu Jelena svega nekoliko sati pre žurke sa surčinskog aerodroma. Za Sekinu proslavu iz Italije je uvežen određeni kontigent pića, a Seka bi uskoro mogla da postane jedno od zaštitnih lica obog brenda, inače omiljenog pića svetske pop dive Bijonse.

bgnocu-18

bgnocu-50

bgnocu-47

Seka je na poklon dobila i bocu rakije Kraljica sa svojim likom, koju je destilerija Zarić personalizovala za Seku u limitiranom izdanju.

bgnocu-22

 

izvor: pressserbia.com

beogradnocu.com