Najave, vesti

Freedom Williams iz C+C Music Factory vas poziva na Festival Najbolje od 90-ih.

Ostalo je još samo par dana do Festivala Najbolje od 90-ih, kada će u Kombank Areni 11. oktobra, nastupiti najveće muzičke zvezde tog perioda. S obzirom da je navala velika, obezbedite svoju kartu na vreme. Veliko interesovanje vlada i među javnim ličnosti, pa su VIP lože već rezervisali Ceca, Nina Badrić, Savo Milošević, Đorđe Balašević i drugi.

Pogledajte promo video koji je snimio Freedom Williams iz C+C Music Factory kao poziv na festival.

Na Festivalu Najbolje od 90-ih, pred beogradskom publikom će nastupiti velike zvezde dance scene: 2 Unlimited, Snap, Technotronic, Ace of Base, Snow, Culture Beat, C&C Music Factory i La Bouche. Koncert počinje u 21h.

Ovo će biti ubedljivo najveći skup najpopularnijih izvođača dens muzike koji je dosada organizovan u Evropi, pa samim tim i najveći tematski događaj kada su u pitanju devedesete godine. Ovo je jedinstvena prilika da čujemo legendarne hitove uživo i vratimo se u period dens muzike, drečavih boja i specifičnog stila devedesetih, koji se vraća u modu, te nije stran ni mlađim generacijama. Kako je najavljeno, očekuje se spektakl svetskih razmera, koji nikako ne bi trebalo propustiti!

Cene karata su: Parter 1990 din., Fan Pit 2790 din., VIP tribina 2690 din., Nivo 200 (I kategorija) 2490 din., Nivo 200 (II kategorija) 2290 din., Parter 5+1 9950 din.

Plaćanje ulaznica je moguće izvršiti u kešu i preko računa, bilo da se nalazite u Srbiji ili u inostranstvu. Na svakih kupljenih pet karata i više, beogradnocu.com vrši besplatnu dostavu na teritoriji Beograda. Moguće je lično preuzimanje karata u filijalama beogradnocu.com ili dostava post - ekpresom u Srbiji i inostranstvu.

Pozovite naš korisnički Call Centar 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online i rezervišite ulaznicu za senzacionalni Festival Najbolje od 90-ih u Areni.

 

beogradnocu.com