Freestyler, vesti

Freestyler slavi trinaesti rođendan!

Popularni prestonički splav Freestyler proslaviće svoj 13. rođendan, baš na petak 13! Gala žurki prisustvovaće mnogobrojne poznate ličnosti za koje su već pre nekoliko nedelja rezervisani vip separei ovog splava, a da li će i šta obući naopako zbog sujeverja, proveriće fotografi portala beogradnocu.com

Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Za muzički deo proslave 13. rođendana pobrinuće se fantastični DJ Nikola i DJ Yabba, ali će se za miks pultom naći i druga brojna DJ imena koja se za sada još uvek čuvaju u tajnosti. A kako organizatori najavljuju, to neće biti jedino iznenađenje! Znajući kakva je atmosfera standardna na splavu Freestyler, ovo je zaista žurka koju ne smete propustiti!

Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Start žurke zakazan je za 00.00, a sve goste očekuje, pored najboljeg provoda u gradu, i dosta poklona!
Splav Freestyler je u okviru celokupne ponude Beograda postao sinonim za prepoznatljive letnje House, Disco, HipHop, R'n'B žurke, ima svoju redovnu ekipu gostiju koja poštuje čitav ovaj koncept i ljude okupljene oko ove ideje, stoga su sva dešavanja na ovom mestu zaista nezaboravna!

Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Fotografije iz čitave protekle sezone možete pogledati u našoj galeriji. Najinteresantniji momenti sa najboljih prestoničkih žurki zabeleženi su objektivima fotografa portala beogradnocu.com koji se ovde uvek rado provode!

Ukoliko još uvek niste, vreme je da rezervišete svoje mesto na vrlo jednostavan način: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Isti način rezervisanja važi za bilo koje dešavanje na splavu Freestyler!

 

beogradnocu.com