Magazin

Običan izlazak subotom ne razlikuje se preterano od dočeka Nove godine. Bar ne kada govorimo o stajlinzima devojaka koje možete sresti u klubovima Beograda. One su uvek doterane, dobro obučene, lepo stilizovane. Mi vam predlažemo nekoliko proverenih frizura koje vam frizer može napraviti 31. Decembra. A možete i sami, zašto ne?

1

U koliko volite da đuskate, a niste ljubitelj skupljene kose, ovo može biti idealno rešenje za vas!

dve

Bilo da ste brineta ili plavuša, u koliko imate negovanu kosu, ne možete pogrešiti ako se opredelite za klasično feniranje.

kim-kardaijan

Običan rep? Zašto da ne? Ali pre toga obavezno se isfenirajte . Ovakva frizura preporučuje se devojkama koje imaju izrazito dugu i gustu kosu.

dejana

"Neobavezno" a seksi. Izlomljeni kajevi i blago natapirana kosa.

abcggAko prirodno imate kovrdžavu kosu, pustite je. Ona je muškarcima posebno zavodljiva. Setite se samo naše glumice Lidije Vukićević. Hm?

top-friy

Ako se odlučite za ovakvu frizuru, nećete morati da brinete da li će još deset devojaka imati istu. Ali ćete morati da pazite dok recimo večerate.

kosa-pundja

Pundja nikada ne izlazi iz mode. Bilo da se radi o "opuštenoj" pundji ili onoj gde vam je svaka dlaka na svom mestu. 

Mi smo vam dali nekoliko napraktičnijih saveta. Naravno da uvek možete eksperimentisati, ali nemojte to činiti 31. Decembra, da ne biste ostale kod kuće plačući. No, u novogodišnjoj noći sve je dozvoljeno, pa i nesavršena frizura.

 

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

beogradnocu.com