Vanilla, vesti

Fudbaleri i pevači se ludo provode u Vanilli.

Ova sreda rezervisana je za  nastup Petra Mitića u jednom od najposećenijih klubova u gradu.Vaše je samo da dođete, a klub Vanilla će se pobrinuti za ostalo. Petar Mitić je sve traženiji klubski pevač, upravo zbog fenomenalne atmosfere i sjajne žurke koje pravi na svojim nastupima i dobrog raspoloženja koje vrlo lako prenosi na publiku.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Mladi pevač i Zvezda Granda, harizmatični Mitić, snimio je svoju pesmu “Gas do daske” koja je postala hit i sa kojom je ostvario veliku popularnost. Takođe, jedna od njegovih poznatih numera jeste i “Još uvek se trudim”. Nastupi ovog mladog pevača su i više nego dobro posećeni, a večeras samo u klubu Vanilla, imate priliku da se u to i uverite.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Sinoć ni naši mladi fudbaleri nisu propustili sjajan provod, pa su tako u Vanilli viđeni Matija Nastasić, Lazar Marković, Miloš Jojić, Dušan Tadić i ostatak “Orlića” koji se se izuzetno zabavljali. Naime,pored mlade reprezentacije, klub Vanillu su posetili i poznati pevači Mia Borisavljević, Ivana Šašić, Đani, ali i Darija Stanojević koja se u poslednje vreme ne pojavljuje često na javnim mestima jer je preokupirana snimanjem u studiju. Po svemu sudeći, pevačica ipak nije mogla da propusti izuzetan provod koji se može naći samo u klubu Vanilla.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Klub Vanilla predstavlja idealno mesto za vaš provod ukoliko ste ljubitelj dobre muzike i žive svirke, a ova sreda je dan koji ne smete propustiti! Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u Vanilli fotografišući vaše najinteresantnije momente, tako da u našoj galeriji možete pronaći dokaze o najboljem provodu u gradu koji vas ovde očekuje.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Ukoliko propustite nastup Petra Mitića, u petak možete uživati uz fantastičnu Marinu Tadić, dok će u subotu vaši domaćini biti Jadranka Barjaktarević i Nenad Jovanović. A specijalno u utorak dođite da čujete fenomenalni Lexington Bend.

Rezervacije za večerašnji nastup Petra Mitića, kao i za sva predstojeća dešavanja u klubu Vanilla možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice- beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com