vesti

Full Bend u kafani Promaja.

Kafana Promaja od početka sezone pruža spektakularan prestonički provod, pa ni ova subota 16. novembar neće biti izuzetak. U kafani Promaja idealan vikend možete provesti uz Full Bend, koji će svojom fantastičnom muzikom učiniti da iskusite jedinstveni prestonički provod.

kafana Promaja

Fotografisano u Kafana Promaja

kafana Promaja

Fotografisano u Kafana Promaja

Ne propustite da budete deo najboljeg recepta za uspeh: klupski enterijer, kafanske cene! I uz sve to sjajan muzički program. Do ranih jutarnjih časova ovde ćete se zasigurno provoditi najbolje do sada, i kasnije to dugo prepričavati.  Nadomak Brankovog mosta, u srcu starog Beograda, krije se najbolji provod. Na vama je da proverite zašto. Ne propustite uvek dobro raspoloženje, druželjubive goste i spektakl koji ne izostaje.

kafana Promaja

Fotografisano u Kafana Promaja

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se i ove subote provoditi sa vama u kafani Promaja. Kako su proteli prethodni događaji u kafani Promaja, možete pogledati u našoj galeriji, što će vas nesumnjivo inspirisati da upravo ovo mesto bude vaš izbor kada je izlazak u pitanju. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafani Promaja, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com