Stefan Braun, vesti

Full House Band i promo viski u Stefan Braunu.

Svi vi koji još uvek u novoj 2014. niste posetili jedinstveni klub na 9. spratu, ne propustite večeras. Obavezno dođite u nedelju 5. januara u ovaj fenomenalni lokal vrhuske žurke i uživajte uz najslušanije house komercijalne hitove! Full house band će vam živom svirkom prirediti noć za pamćenje, a svoje majstorije za mix pultom pokazaće neponovljivi DJ Marko.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Poslednji je dan u nedelji, zato se opustite i prepustite Stefan Braun idili! Dođite da zajedno uživamo pred Badnje veče i Božić. Međutim to nije sve. Stefan Braun vas časti i promocijom viskija kada na jednu naručenu flašu Ballantine's, dobijate drugu gratis! Počastite se na najbolji mogući način pred Božićni post i uživajte na devetom spratu vrhunske zabave.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Utorkom nikako ne propustite veče devedesetih, i muziku koju će za miks pultom vrteti dobro poznati Dj Vlada. Očekuje vas neponovljiva žurka uz mnogo pozitivne energije i dobrog raspoloženja! Do kraja nedelje, provod u klubu Mr. Stefan Braun ne izostaje! Sreda 8. januar rezervisana je za Special night - promo žurke, dok je četvrtak popularno RnB & Hip Hop veče. U petak 10. januara uživaćete uz New Club Sound, dok vas u subotu očekuje Commercial House. Nedelja će, kao i obično, biti u znaku Live Band-a.

Stefan Braun iz godine u godinu potvrđuje da je najbolji i najpoznatiji klub u našoj prestonici, a njegova vrhunska usluga i pozitivna energija već deset godina vlada klubom. Ovo je takođe jedini klub bar u gradu u koji ulazite direktno iz lifta. Ogroman šank na sredini, prepun šarmantnih barmena je centralno mesto kluba gde se pravi veliki broj koktela. Svojom maštom, načinom i umećem pravljenja i ispijanja koktela, barmeni atmosferu u klubu dovode do tačke ključanja. Stefan Braun je jedini klub u Beogradu koji radi svih sedam dana u nedelji i ima raznovrsne tematske programe.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Rezervišite večeras svoje najbolje mesto u ovom “World’s Finest” klubu i provedite nezaboravno veče, samo u Stefan Braunu! Rezervaciju možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Mr. Stefan Braun, a u iščekivanju istih pogledajte galeriju sa fotografijama prethodnih dešavanja.

 

beogradnocu.com