vesti

Full provod uz Full Band u kafani Promaja.

Samo u subotu u popularnoj prestoničkoj kafani očekuje vas Full Band. Klupski enterijer, kafanske cene, dobro raspoloženje, atraktivne devojke, pozitivna energija, razdragani konobari, besprekorna usluga – jasno je, govorimo o kafani Promaja.

kafana Promaja

Fotografisano u Kafana Promaja

U kafani Promaja će u subotu 30. novembra za vaš provod biti zadužen fantastični Full Bend, koji uvek dovede atmosferu do usijanja. Očekuje vas veoma bogat muzički repertoar, koji obuhvata domaće i strane, pop i rok pesme. Na repertoaru su takođe i izvorne stare, kao i nove narodne numere.

kafana Promaja

Fotografisano u Kafana Promaja

Podsećamo da se kafana Promaja nalazi na jednoj od najlepših i najatraktivnijih lokacija u Beogradu, u Karađorđevoj ulici na Savskom pristaništu, nadomak Brankovog mosta. Sama lokacija u srcu starog Beograda, Savamali i iskustvo od preko pola veka ugostiteljstva, govore dovoljno, tako da možete očekivati savršen izlazak.

kafana Promaja

Fotografisano u Kafana Promaja

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se i ove subote provoditi sa vama u kafani Promaja. Kako su protekli prethodni događaji u kafani Promaja, možete pogledati u našoj galeriji, što će vas nesumnjivo inspirisati da upravo ovo mesto bude vaš izbor kada je izlazak u pitanju.

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafani Promaja, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com