Novi Bitefartcafe, vesti

Gabi Novak i Matija Dedić u Bitef Art Cafe-u.

Čuvena umetnica zajedno sa svojim sinom prirediće publici nezaboravno veče uz evergrin i džez numere. Legenda hrvatske pop i džez scene, Gabi Novak, nastupiće sa svojim sinom, još jednom džez zvezdom, pijanistom Matijom Dedić, 13. februara u popularnom klubu Bitef Art Cafe.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u klub Bitef Art Cafe

Ova diva je beskompromisno krčila svoj muzički put, pevajući isključivo i samo ono što voli, i to na veoma jedinstven način. Upravo to Gabi Novak smatra tajnom dugovečnosti svoje karijere. Na Bledskom džez festivalu 1958, Gabi je pevala u duetu s Luisom Armstrongom, a 1964. godine dobila je ponudu da peva na zapadnom tržištu, od koje je sama odustala jer nije želela da menja izgled i muziku samo radi komercijalnog uspeha.

Gabi je nedavno izjavila “Mogu slobodno da kažem da na sceni Matija i ja isto dišemo, naravno i zbog toga što imamo isti muzički gen. Nastupi sa Matijom spadaju u grupu mojih omiljenih poslova.”

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u klub Bitef Art Cafe

Koncerti za mali broj odabranih obožavatelja su najveća ljubav i specijalnost Gabi Novak, a svi posetioci koncerta će imati priliku da uživaju u njenim hitovima kao što su: "On me voli na svoj način", "Kuća za ptice", "Pusti me da spavam" , “Vino i gitare” i mnogim drugim... Nakon koncerta Arsena i Matije Dedić i intimne i porodične atmosfere koja je obavila Bitef Art Cafe te večeri, možemo se samo još više radovati novom susretu sa Matijom i njegovim ingenioznim klavirskim deonicama.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u klub Bitef Art Cafe

Podsećamo vas, naravno, da posetite i našu galeriju kako biste videli uobičajenu atmosferu u Bitef Art Cafeu. U narednom periodu očekujte i fotografije sa predstojećih događaja, jer najbolje žurke ne prolaze bez naših fotografa, koji su uvek tu da zabeleže najinteresantnije momente vašeg provoda. Za sve informacije povodom vodećih prestoničkih dešavanja, tu je beogradnocu.com. Sve detalje možete saznati putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com