vesti

Gagi Bend u kafani Promaja.

Idealan način da provedete  vikend, tačnije subotu jeste da posetite kafanu Promaja. Uz  pristupačne cene pića, čekaju vas najlepše devojke i dobro raspoloženje, i naravno najbolja muzika u gradu. Provod zagarantovan uz puno pozitivnih vibracija i vrhunske atmosfere!

kafana Promaja

Fotografisano u Kafana Promaja

Posetite ovo izuzetno mesto boemije i uživajte u sjajnoj muzici ozvučenog Gagi benda . Subota u Promaji će biti idealno veče za vaš kafanski provod. Gagi Bend će napraviti uzavrelu atmosferu, a svi gosti u kafani Promaja će đuskati i biti na nožicama, pa i stolovima!

Prijatan i prostran ambijent, pristupačne cene pića i ukusne hrane, vrhunska i kvalitetna rakija, sjajan bend, i to nigde drugde nego u kafani Promaja. Dođite i uverite se u pravi kafanski provod koji ovde nude.

kafana Promaja

Fotografisano u Kafana Promaja

Uz zvuke gitare i harmonike moći ćete da se provodite do ranih jutarnjih časova. Očekuje vas fenomenalan muzički repertoar, na koji su redovni gosti kafana kluba Promaja već navikli

Ako želite da doživite i svim svojim čulima osetite duh pravog kafanskog provoda, na pravom ste mestu! Kafana Promaja uvući će vam se pod kožu i samo jedan dolazak ostaće na vama kao žig… a ponekad je to jedini način da najlepši momeni ostanu zapamćeni…

kafana Promaja

Fotografisano u Kafana Promaja

Za sve one koji uživaju u svakom momentu i srećnim trenucima sa najdražima. Za one kojima piće nije navika već svakodnevna svečanost! Za sve vas koji ste se pronašli u tome – Kafana Promaja je pravo mesto!

kafana Promaja

Fotografisano u Kafana Promaja

O dobrom provodu svedoče fotografije u našoj galeriji. Pogledajte i uverite se u najbolji kafanski provod u gradu. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti svoje rezervacije za subotu veče u kafani Promaja i obezbediti sebi nezaboravno veče.

 

beogradnocu.com