Korčagin, vesti

Na šta su sve spremni navijači Crvene zvezde, pokazuje i ponuda koju je Sofoklis Skorcijanitis dobio od strane gazde kafane Pavle Korčagin.

Ovu informaciju, koja se prvobitno pojavila na društvenim mrežama, proverili smo i lično kod gazde kafane, Vojina Cucića, koji je potvrdio da je tačna, i ispričao nam je kako je došao na tu ideju.

Želeli smo na ovaj način da pomognemo Zvezdi. Skorcijanitis je ogroman, najteži je igrač, i treba mnogo hrane da bi on bio sit.

- Na ovaj način pomažemo klubu da ne mora da izdvaja novac da bi ga nahranila. Nadamo se da će mu se i hrana svideti, pa će duže ostati u Zvezdi – rekao je Vojin Cucić za Telegraf, i ističe da za kafanu neće biti problem da isprati apetite Bejbi Šeka.

Untitled

– To što Sofo može mnogo da pojede za Korčagin neće predstavljati problem, spremni smo i da povećamo naše zalihe hrane zbog njega – naglasio je vlasnik poznate beogradske kafane, jednog od omiljenih mesta studenata za noćni provod.

Nema sumnje da će ”Bejbi Šek” biti nova zvezda košarke u Srbiji. Iako još uvek nije zaigrao za Zvezdu, već oseća i benefite toga što je potpisao za crveno-bele.

Dobio je ponudu, koju bi retko ko u Srbiji odbio, a sada čekamo njegov odgovor. Zanimljivo će biti i šta će Zvezda reći na ovo, pošto bi njegov pristanak olakšao budžet kluba za predstojeću sezonu.

Podsetimo, ovakav slučaj nije novost u Srbiji, svojevremeno je nešto slično jedan navijač Zvezde, takođe vlasnik restorana, nudio Robertu Prosinečkom besplatan ručak i piće, dok je bio trener Zvezde.

izvor: telegraf.rs