vesti

Gde izlaze najveselije devojke?

Odgovor na pitanje, već svi znaju, jer je i više nego očigledno da je kafana Fenjer omiljeno mesto najlepših Beograđanki. Pored estetskog uživanja, očekuje vas uživanje i za sva ostala čula. U kafani Fenjer provešćete se izvanredno uz fantastični muzički repertoar i vrhunsku uslugu.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

U petak 31. januara za vaš provod u kafani Fenjer pobrunuće se sjajna muzička ekipa. Vaš maksimalan provod poveren je Martinu Ajdareviću i Fenjer bendu, koji će atmosferu maksimalno zagrejati već prvom pesmom, kao i svakog puta do sada. Međutim, to nije sve! Očekuje vas i fantastična promocija, odnosno bokal rakije biće vam dosupan za sveka 1000 dinara! Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu.

Subota 1. februar rezervisana je za pravo ludilo uz Absolut bend, koji vam donosi repertoar koji pogađa pravo u srce i budi i one najskrivenije emocije. Sevdah naravno neće izostati.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Za devojke, tu je još jedno iznenađenje! Ne propustite priliku da budete najveselija devojka i od kafane Fenjer na poklon dobijete turu pića za čitav sto, kao i pesmu po želji. Kafana Fenjer svake noći obezbeđuje poklone za sve one koji su rešili da sa njom proslave bitan događaj, rezervišite u Vašoj kafani mesto i proslavite rođendan, diplomski, rođenje, momačko, devojačko veče...

Uostalom, fotografije najbolje svedoče o provodu koji se odvija u kafani Fenjer, kao i o zadovoljstvu gostiju. U našoj galeriji moći ćete da vidite dokaze najboljeg noćnog provoda, i njome budete inspirisani da veče na ovom izuzetnom mestu nikako ne propustite.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Za sva naredna dešavanja u kafani Fenjer rezervišite svoje mesto na vreme! Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com