vesti

Gde je mladost ili ludost, tu je i radost.

Gde su mladost i ludost, tu je i radost! A Kafanica Radost nudi sve to i još više. Bilo da ste mladi, ili stari… Kako u toku dana, tako i u večernjim časovima. Sa najboljim muzičkim programom i vrhunskom atmosferom radosti nikad dosta, sve do čak 4 h iza ponoći.

Ovog četvrtka 13. marta, zabavljaće vas u Kafanici Radost Sandra, Aleksandar I Đorđe Rakić. Reči su suvišne da objasnimo šta sve čini ovaj trio, već morate doći i uverite se sami u magiju njihove muzike i osećaja koji bude u gostima.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Najbolja pop-rock svirka u gradu održaće se u petak 14. marta u Kafanici Radost. Za vaš spektakularni provod pobrinuće se Boris Čolić i Cool Band. Očekujte fantastičnu atmosferu, dosta pozitivne energije i ludilo da ranih jutarnjih časova.

Boris Čolić i Cool Band već su veoma poznati svim ljubiteljima dobre pesme i kvalitetne svirke. Ovaj uigrani sastav učiniće da se provedete izvanredno i da jedva čekate ponovnu posetu Kafanici Radost. Ne propustite ono najbolje što vam Kafanica Radost i naš Beograd nudi.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Samo dan nakon nastupa Borisa Čolića i Cool Band-a, u subotu, 15. marta, u Kafanici Radost očekuje vas nastup još radosnijih, Radosnih tamburaša, koji uvek naprave izvanrednu atmosferu. Najbolje starogradske numere koje diraju pravo u srce, u fantastičnom izvođenju ovih velikih profesionalaca, predstavljaju pravi recept za uspeh i dobru noć..

Kafanica Radost u Knez Mihailovoj ulici je kafana koja u svom nazivu otkriva povod okupljanja gostiju i ona je kutak za sve radosne ljude najrazličitijih ideja i maštanja. Koji god dan da odaberete, ono što je sigurno dobar provod neće izostati, kao i uživanje do zore.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Kafanica Radost. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite neko od mesta iz naše ponude. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com