vesti

Gde se odvija provod koji ne smete propustiti?

Kafana Fenjer od početka sezone predstavlja jednu od vodećih prestoničkih kafana. Provod je iz nedelje u nedelju sve bolji, a interesovanje sve veće. Kafana Fenjer garanutje dobar provod, uz puno iznenađenja, kao i promotivne cene pića. Naravno, tu je i najbolji muzički repertoar u gradu.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Najbolju atmosferu ovog petka i subote garantovano možete iskusiti u popularnoj prestoničkoj kafani Fenjer. U petak 21. februara samo za vas nastupaće Martin Ajdarević, u prantji neponovljivog Fenjer Benda, dok će vašu Veselu subotu 22. februar učiniti nezaboravnom fantastični Absolut bend, koji uvek napravi pravi spektakl. Kao i uvek, njihova sjajna muzika držaće vas na nogama čitave večeri. Međutim, to nije sve!

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Za najveseliju devojku, razume se, biće poklona, kao što ste već i navikli, i to i u petak i u subotu. Za one koji nešto u kafani Fenjer proslavljaju, takođe će biti specijalnih iznenađenja.

Podsećamo da je kafana Fenjer mesto okupljanja, druženja, sastajanja i rastajanja, mesto gde se deli radost i tuga sa onima koji su nam ili nisu uopšte bliski. Mesto koje oživljava duh Beograda, onog starog Beograda, kada nisu postojali kafići, klubovi, barovi… Mesto dobrog provoda i još bolje rakije. Mesto gde se sklapaju poslovi i gde ljudi uđu ne poznajući nikoga a izađu sa četiri kuma. Kafana Fenjer je vaše mesto za najbolji provod.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Uostalom, fotografije najbolje svedoče o provodu koji se odvija u kafani Fenjer. U našoj galeriji moći ćete da vidite dokaze najboljeg noćnog provoda, i njome budete inspirisani da veče na ovom izuzetnom mestu nikako ne propustite. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com.

Za sva naredna dešavanja u kafani Fenjer rezervišite svoje mesto na vreme! Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su, kao što znate, besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com