Poznati, Stefan Braun, vesti

Gangnam Style u Braunu.

Kao i uvek fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolje žurke. Tako su se sinoć provodili u beogradskom klubu Stefan Braun. Kao što je svima poznato klub Stefan Braun je poznat po najluđim žurkama u gradu.

klub Stefan Braun

 Fotografisano u Klub Stefan Braun

Tako je sinoć ''budno oko'' naših fotorepotera ''uhvatilo'' gosta koji neodoljivo podseća na popularnog Saja (Psy), vlasnika planetarnih hitova ''Gangnam Style'', ''Gentleman'' i drugih. On se sinoć provodio u klubu Stefan Braun uz DJ Bole-ta i DJ Marka. Da li je to stvarno on ili ne, ostaje nam da se pitamo... Ono što je sigurno je da je privukao veliku pažnju i da se odlično provodio. Mi vam ekskluzivno prenosimo najbolje momente iz sinoćnog provoda u klubu Stefan Braun.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Juče je bilo pakleno u klubu Stefan Braun, čekamo vas i večeras u nastavku najluđeg provoda.

 

beogradnocu.com