Beograd, DJ ARCHITECT, Klubovi, Najave, Underground, vesti

Subota je rezervisana za GET LOW i Underground. Zahvaljujuci vama i nama, Get Low je postao dobro poznati brend za vrhunski provod.
Dosta pitanja je postavljeno kada i gde mogu da se kupe kape, a mi ove subote promovišemo kape koje će posle subote moći da se naruče i kupe.
Pored kapa tu će se naći i kačeketi i majice.

Za vrhunsku muziku biće zadužen naš resident DJ ARCHITECT (RnB, Hip-Hop, Trap, Twerck, Reggaeton, EDM), a dolazi nam i RASTA koji će promovisati novu pesmu "Habibi" i specijalni gosti Žuti i Zli Toni zato se spremite za đuskanje do zore. Na podijumu vas kao i do sada čeka osoba koja ostavlja bez daha, ko je bio zna, ko nije neka dodje da proveri - Zorica LOW Z i njen tim.

Čekamo vas u Underground Bar-Club, sve ostalo ćete videti kod nas - pećina opet gori! Srećan Božić, Hristos se rodi!

under

Fotografisano u klubu Underground

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

under1

Fotografisano u klubu Underground

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com