Beograd, Klubovi, Najave, Poznati, Underground, vesti

Kao što je ovu godinu jako počeo, GET LOW nastavlja jos jače!  RASTA je prošli put zapalio pećinu, a to se isto očekuje i od GAZDA PAJE koji ove subote gostuje.

GET LOW - RASTAGET LOW - RASTA 09.01.2016 Underground Pariska 1

Posted by Get Low on Thursday, January 14, 2016

Pored brojnih hitova koje svi rado pevamo, MRDAJ TU STVAR, DAJ MI VINA DA SE NAPIJEM, ČKE BEOGRADSKE i ostali, ovoga puta ce GAZDA PAJA premjerno samo za nas izvesti novi singl CHOKOLADA koji ce za kratko vreme postati hit.

Jako zanimljiv set sprema naš prekaljeni DJ MUNJA (RnB, Hip-Hop, Trap, Twerck, Reggaeton, EDM), koji nas vodi do usijanja i bez stajanja do samog kraja. Na podijumu vas kao i do sada čeka sjajan nastup LOW Z i njenog tima. Čekamo vas u Underground Bar-Clubu - pećina opet gori! Rezerviši na vreme svoje mesto, jer kod nas je zabave puno a mesta uvek fali. Čekamo vas!

underground

Fotografisano u klubu Underground

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

under masa

Fotografisano u klubu Underground

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com