Beograd, DJ ARCHITECT, Klubovi, Najave, Underground, vesti

Za neke je 14. februar ST.VALENTINE'S DAY, za neke SVETI TRIFUN, a za GET LOW ekipu kao i uvek NEZABORAVAN provod! Pored sjajne žurke GET LOW je spremio i par iznenađenja, a na vama je samo da se pojavite i ponesete neku plišanu igračku koja vam je srcu draga, jer vas ove subote u klubu Underground čeka TOY PARTY!

Šta je "Toy Party" pitate se? Dodjite da vidite.

DJ ARCHITECT (RnB, Hip-Hop, Trap, Twerk, Reggaeton, EDM), zadužen kao i uvek da vas razveseli, raspeva i razdrma, a na podijumu vas čeka sjajna LOW Z! Povedite svoje lepše polovine i ne propustite priliku da, kao i svake subote do sada, budete deo najboljeg provoda.

Budite uvek, svakog dana, svakog trenutka srećni, zaljubljeni i veseli - GET LOW ekipa vam želi Srećan Dan zaljubljenih. Vidimo se!

undergroundklubb

Fotografisano u klubu Underground

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

undegorund getlow

Fotografisano u klubu Underground

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com